Giurgiu

Giurgiu

ARTISTI EXPOZANTI GIURGIU

VERNISAJ

Muzeul Judeţean „Teohari Antonescu” din Giurgiu împreună cu Fundaţia Culturală Elena Surdu Stănescu îi  invită pe toți iubitorii de artă la  vernisajul expoziţiei itinerante de artă românească contemporană ”Ferestre deschise – Dunărea de la vărsare la izvoare.” Vor expune artiştii: Elena Surdu Stănescu (sculptură), Iuri Isar (grafică), May Oana Isar (tapiserie), Teodora Coltofeanu (pictură), Dorin Coltofean (pictură), Ruxandra Papa (pictură), Aurel Bulacu (grafică), Elena (Bobi) Dumitrescu (sculptură), Laurenţiu Midvichi (pictură), Elisabeta Brînzoi (sculptură), Mihai Coltofean (pictură), Smaranda Isar (artă decorativă). Vernisajul expoziţiei va avea loc la sediul Muzeului Judeţean „Teohari Antonescu”, astăzi, 26 aprilie , ora 11.30. Expoziţia cuprinzând lucrările de pictură, sculptură, grafică şi tapiserie, este deschisă zilnic, în intervalul orar 9.00 – 17.00, în perioada 26 aprilie – 26 mai 2016. Lucrările vor putea fi achiziţionate iar fondurile strânse vor contribui la susţinerea proiectului Ferestre deschise – Dunărea de la vărsare, la izvoare.

WORKSHOP

“Astazi 13 mai, ora 10,30, Muzeul Judetean “Teohari Antonescu” Giurgiu impreuna cu Scoala Gimnaziala de Arta “Victor Karpis” Giurgiu si cu Fundatia “Elena Surdu Stanescu” a organizat premierea participantilor la workshop-ul, in tehnica acuarelei, “Ferestre deschise – Dunarea de la varsare la izvoare”, iar la ora 11,00 a avut loc lansarea albumului de arta “Sculptura” al doamnei Elena Surdu Stanescu, sculptor consacrat al artei contemporane romanesti.”

afis_giurgiu

pliant_giurgiu

afis_giurgiu

Lasa un comentariu